vrijdag 10 oktober 2014

Make up nailart

Vandaag combineer ik mijn twee favorieten dingen make up en nailart! Ik vind deze nailart zo leuk! Lekker girly en perfect voor een leuk feestje! Deze nailart is wel moeilijk en je zou waarschijnlijk wel een paar keer moeten oefenen. Maar met deze stappen word het vast een mooie nailart. Kijk je mee ?
Wat heb je nodig ?                                                                                                                                   

Roze: W7 Barbie Pink
Zwart: Paris Memories
Wit: W7 White
Zilver: OPI Push And Shove
Een nailart brush 
Wat moet je doen ?                                                                                                                                  

Stap 1: Lak je ring en wijs vinger wit. Op deze foto is mijn middel vinger wit gelakt, maar het is de bedoeling dat je nagel zwart word voor het MAC logo.

Stap 2: Wijsvinger: Maar nu twee halve cirkels ondersteboven zodat het op twee gesloten ogen lijkt. Ringvinger: Maak het begin van de lipstick door een zwart rechthoek te maken aan het begin van je nagel.
Stap 3: Wijsvinger: Om je wimpers helemaal af te maken, maak je kleine gebogen strepen aan je halve cirkels vast. Probeer ze niet te lang te maken anders ziet het er onnatuurlijk uit. Ring vinger: Maak nu de rest van je lipstick af. Dit doe je door eerst een zilveren streep te trekken over het bovenste zwarte gedeelte. En dan een dunner rechthoek erop te maken. 

Stap 4: Op je middelvinger schrijf je nu MAC. Op je ringvinger maak je, je lipstick af door een roze top te maken. Dit kan je het mooist maken als je aan de vorm denkt als je een vierkant schuin door de midden snijd. 


Wat vinden jullie van deze nailart ?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten